Cara Tempahan

Langkah 1:

Pilih salah satu daripada kaedah di bawah:Langkah 2:

Tunggu email/sms PENGESAHAN dari pihak kami bersama INVOIS dan NOMBOR AKAUN BANK. Jika anda tidak menerima sebarang jawapan/pengesahan dalam tempoh 6 jam, sila periksa kotak SPAM anda.


Langkah 3:

Lakukan pembayaran melalui PERBANKAN ONLINE atau DEPOSIT TUNAI. Sila pastikan transaksi yang dilakukan TEPAT dengan produk yang dibeli. Jika anda menggunakan deposit tunai, sila genapkan amaun kepada sepuluh terdekat kerana deposit tunai hanya menerima wang kertas RM10, RM50 dan RM100. Sila berhubung dengan pihak kami untuk kaedah pembayaran yang lain.


Langkah 4:

Maklumkan kepada pihak kami SALINAN/BUKTI PEMBAYARAN yang telah anda lakukan sama ada melalui sistem pemberitahuan automatik bank (bank's automatic notification system), imbas (scan) dan email ke batrisyia_collection@yahoo.com atau sms ke +60111 - 239 8528. Pihak kami akan menghantar pesanan anda selepas pengesahan pembayaran. Pembayaran yang dilakukan sebelum tengah hari akan dihantar pada hari yang sama dan pembayaran selepas tengah hari akan dihantar pada hari seterusnya (hari bekerja).